Avcılar'da babalar ve çocuklar birlikte kürek çekti, birlikte eğlendi
İstanbul Avcılar Belediyesi, Babalar Günü’nü Küçükçekmece Gölü ve Gümüşpala Paşaeli Parkı’nda düzenlediği etkinliklerle kutladı.
İstanbul Avcılar Belediyesi, Babalar Günü’nü Küçükçekmece Gölü ve Gümüşpala Paşaeli Parkı’nda düzenlediği etkinliklerle kutladı.
İstanbul Avcılar Belediyesi, Babalar Günü’nü Küçükçekmece Gölü ve Gümüşpala Paşaeli Parkı’nda düzenlediği etkinliklerle kutladı. Baba ve çocukların birlikte katıldığı programlar, ilçede renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oldu.
Etkinliklerin ilk bölümünde Küçükçekmece Gölü’nde düzenlenen baba-çocuk kano etkinliği yoğun ilgi gördü.
Aynı kanoda kürek çeken babalar ve çocuklar, hem spor yaptı hem de birlikte hareket etmenin önemini deneyimleyerek keyifli anlar yaşadı.
Programın Gümüşpala Paşaeli Parkı’nda gerçekleştirilen ikinci bölümünde ise çocuklar ve babalar için hazırlanan oyunlar, atölyeler, yarışmalar ve spor aktiviteleri gün boyu sürdü.
Aileler birlikte vakit geçirmenin mutluluğunu yaşarken etkinlik alanında neşeli görüntüler oluştu.
Avcılar Belediye Başkan Vekili Av. Yüksel Can, babalığın yalnızca çocuk büyütmek değil, aynı zamanda güven vermek ve yol göstermek olduğunu belirterek, aile bağlarının birlikte geçirilen zamanla güçlendiğini ifade etti.
© Copyright 2026 kiriksaz.com Tüm Hakları Saklıdır. Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.